Passió per la muntanyaPassió per la muntanya
 Carreteret Carreteret
Thursday 22 de July de 2010, 13:22

Croquis de la pujada pel barranc de Mill

 


Tuc Del Barlonguera O Mill | 3 Comentarios | 630 visitas | Cargando datos para presentación...

3 Comentarios
Enviado por Amunt! el Thursday 22 de July de 2010

“Em vens com anell al dit. Hi anem aquest cap de setmana i voldria preguntar-te si la pujada pel barranc del Milh està fitada o has d'anar a la brava, seguint l'orientació visual. De moment, el que queda clar és que no hi ha congestes de neu en el trajecte, per tant, menys pes que dur a sobre. Salut!!”
Enviado por Carreteret el Saturday 24 de July de 2010

“No hi ha cap mena de fita ni de corriols dignes. Cal cames i amunt!!! (tampoc té dificultat tècnica). Espero que tingueu un bon dia jo vaig pujar un dia núvol. Sort.”
Enviado por Amunt! el Sunday 25 de July de 2010

“Gràcies. Finalment vam fer una circular, pujant primer el Tuc de la Gireta des del seu port, per seguir tota la carena fins al Barlonguera (excel.lent opció, molt més llarga, però més agradable visualment, a l'anar per camps oberts) i baixant pel barranc de Milh, on efectivament, tant sols vam trobar tres fites i ni rastre de sender (llevat d'un tram a la tartera). El camí que marca el mapa de l'Alpina deu ser un projecte, doncs és inexistent. El dia, esplèndit. Salut i muntanyes!! ”


Añadir nuevo comentario
Usuario de Madteam.net No usuario
Vista Previa


Index Foto 12345 ... 1314Siguiente » 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook